dilluns, 15 de setembre del 2014

EXTRAESCOLARS PER AL NOU CURS 2014-2015

Benvolguts pares i mares,

Amb el nou curs des de l’Ampa us hem preparat unes activitats extraescolars que esperem que us agradin molt.
A les que ja teníem l’any passat hi hem afegit alguna proposta nova, amb la bona intenció que facin gaudir als nostres fills i filles d’allò més.

Alhora us convoquem a una reunió informativa, el dimecres dia 17 de setembre a les nou del vespre, que es farà a l’edifici de primària.

Us preguem que retorneu aquesta butlleta abans del 19 de setembre a  la consergeria de l’escola.  
És important que ompliu correctament totes les dades, per  poder avisar-vos de qualsevol cosa relacionada amb els extra-escolars.
La comunicació entre nosaltres es farà per correu electrònic i us demanem que també utilitzeu aquesta via per fer-nos arribar suggeriments i comentaris respecte qualsevol de les activitats que participeu.

La setmana entrant es formaran els grups i us informarem sobre la normativa dels cursos, forma de pagament de l’activitat que correspongui, data d’inici, etc.
En principi totes les activitats gestionen els cobrament, però aquest any la piscina cal pagar-la a través de l’Ampa. La tercera setmana d’octubre enviarem el rebut al vostre banc o caixa que tenim a la nostra base de dades.

Cal tenir en compte que la realització de totes les activitats dependrà d’un nombre mínim de preinscrits i per tant és MOLT IMPORTANT que feu la preinscripció abans de la data límit (ALERTA: és aquest divendres d’aquesta mateixa setmana), perquè altrament un podeu trobar que no s’acabi fent l’activitat que us agradava.
Totes aquestes activitats de fet són propostes que caldrà confirmar un cop tancades les preinscripcions, durant la setmana entrant.
L’Ampa es reserva el dret de modificar-la, tant pel que fa als dies com les hores de les activitats per adaptar-les a les necessitats dels usuaris. Per tant us demanem que manifesteu les vostres preferències, dates alternatives, etc. en la casella d’observacions.

Des de l’AMPA, demanem que la inscripció a qualsevol activitat la feu amb el màxim de compromís possible, perquè altrament es compromet el seu desenvolupament, perjudicant la resta de nens i nenes que hi participen, i finalment amb el risc de suspensió de l’activitat.
Moltes gràcies i que tinguem tots un bon curs 2014-2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?