dilluns, 22 de setembre del 2014

DESPRÉS DE LA REUNIÓ D'EXTRAESCOLARS DE DIMECRES

Bon dia, famílies!

Ahir al vespre vam fer la presentació de les extraescolars que, aquest any, hem lligat des de l'AMPA. 
Els responsables de les activitats van explicar en què consistirien, horaris i preus. 
I d'aquí en van sorgir alguns dubtes i aclariments que ara us fem arribar: 

*Hi havia un error en els horaris de ROBÒTICA de PRIMÀRIA.  El full d'inscripció posa que es farà dilluns de 15:45 a 17:00. Obviament, aquest és un horari lectiu. Per tant, la classe es farà dilluns de 17:00 a 18:15.  Es manté igual, això sí, l'horari de dimecres, de 15:45 a 17:00

*L'extraescolar de VIDEOJOCS no especificava l'edad dels alumnes. El mestre responsable ens ha dit que és a partir de 5è de primària. En aquest cas, l'horari de dilluns també està equivocat. També serà de 17:00 a 18:15.

*IMPORTANT:  El mestre de ROBÒTICA oferirà una demostració de com serà aquesta extraescolar el proper DIMARTS 23, a les 17:15, a l'edifici de Primària. Està oberta als alumnes interessats de TOTS els cursos i a les famílies. 

*Les activitats gratuïtes que ofereix el Pavelló als alumnes de l'Institut Escola Ramona Calvet són psicomotricitat i multiesport.  Al full d'inscripcions també hi figura el BÀSQUET. Finalment, però, aquesta activitat serà de pagament. Podeu consultar preus al mateix pavelló. Us recordem que TOTES les inscripcions per a les activitats pel pavelló es fan a la recepció d'aquesta instal·lació municipal. 

*L'AMPA de l'ESCOLA LA POPA, de Castellcir, ens ha enviat informació sobre les activitats que organitzen aquest any. Les trobareu penjades en aquest link, per si us interessen.  Ens han comentat que estan obertes a tothom, amb el pagament d'una petita quota anual en concepte d'organització.  Nosaltres fem el mateix, podem rebre alumnes d'aquesta escola a les nostres extraescolars, amb el pagament d'una quantitat simbòlica. 



No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu qualsevol dubte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?