dijous, 10 de juliol del 2014

FI DEL CONVENI PER L'ÚS DEL PAVELLÓ

A PARTIR DEL CURS VINENT, L'AMPA JA NO PAGARÀ A L'AJUNTAMENT PER UTILITZAR EL PAVELLÓ. 

Hem negociat amb l’Ajuntament la fi d’un conveni que feia que l’AMPA pagués un lloguer anual del pavelló per tal que tot l’alumnat hi pogués anar a fer activitats esportives. 

Anteriors juntes ja van plantejar que l’ús del pavelló havia de ser gratuït. L'escola és de titularitat municipal i en els últims anys ha perdut espais destinats a la gimnàsia i la psicomotricitat en detriment de noves aules. Per tant, és de lògica que utilitzi gratuïtament els equipaments municipals destinats a fer esport. Aquest és l'argument que s'ha presentat a l'Ajuntament per rescindir el contracte. I, finalment, s’ha arribat a un acord.

Es devien, però, tres anualitats, que no s'han pagat mentre ha durat la negociació. L’acord estableix que l’AMPA invertirà aquests diners en material per a l’escola. El destí d’aquests diners s’ha pactat amb el claustre de mestres. Per ara ja s’han comprat dues taules i diversos troncs per al “Projecte Pati”. També s’estan mirant pressupostos per posar una font al pati del darrera i per comprar ordinadors. I s’estudia quines altres necessitats té el centre, per exemple, als mòduls de la ESO. 

Des de l’AMPA volem agrair a l’alcaldessa, Carme Tantinyà, la seva implicació personal a la hora d’arribar a aquest acord per tancar definitivament el conveni de lloguer del pavelló.  


S'han comprat dues taules com aquesta

I aquests són els trocs pel projecte Pati
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?