dilluns, 14 de setembre del 2015

Benvinguda per al curs 2105-2015.

Hola mares, pares, nens, nenes i els de l’Insti!

Aquest any des de la Junta de l’AMPA hem volgut sumar-nos a la benvinguda que es fa des del nostre Institut Escola.
Esperem que entre tots, els pares, les mares, els mestres, les mestres, els fills, la Dolors, les monitores del menjador, la Juani, la Mònica,... puguem fer que aquest curs sigui un gran curs. Potser no farem grans coses, com tenir un edifici nou al juny, però segur que entre tots posarem un granet de sorra que mica en mica farà que tinguem una escola on tots hi estiguem més amples!
A part de desitjar-vos un molt bon curs, us volem explicar que des de la Junta de l’AMPA treballem per tal que els nostres fills i filles  tinguin el que necessiten a l’escola, puguin fer un berenar o un esmorzar un dia especial, ens organitzem amb la resta de pares i cantem alguna nadala  (el curs passat fins i tot vam ballar), etc. Us enviarem correus i us informarem de tot, només us demanem que deixeu la vergonya a casa i us animeu algun dia a participar de les activitats que s’organitzen. A la carta de benvinguda no volem deixar de parlar del “DIA DE L’ESCOLA”. Aquest és un dia molt especial. Moltes mares i pares, moltes mestres, molts mestres i molts nens i nenes anem un dissabte al matí a posar guapa a la nostra Ramona Calvet. Els mestres i els alumnes  ens ajuden a saber què els fa falta, què els agradaria o què es podria millorar i ens organitzem, comprem el material o bé el demanem a l’Ajuntament i tots ens posem a treballar per fer el que està planificat. Això sí, després sempre hi ha un merescut vermut. 
Per anar acabant, volem aprofitar també per participar de la proposta que ens va oferir l’equip directiu de contestar a la pregunta “Què espereu d’aquest curs?”. La Junta esperem que un any més l’escola sigui l’escola de tots, esperem que tots els pares ens animem a participar de les activitats que ens proposin i sobretot esperem que totes les coses que ens passin aquest curs, les bones i les dolentes, siguin una oportunitat per conèixer-nos millor i aprendre.
Ara sí que només ens queda donar les gràcies per l’espai que ens han deixat al primer Estelet d’aquest curs i tornar-vos a desitjar un molt bon curs 2015-2016!!! 


                                                                                                          Junta de l'AMPA.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?