divendres, 3 de maig del 2013

ASSEMBLEA GENERAL. Comunicació i participació.

Els membres "executius" de l'AMPA en som una dotozena, que escollim per votacions.
 Però l'AMPA som tots.
 Tothom pot participar en les tasques que fem a l'escola, donar idees, ajudar a millorar.
Per tal que sapigueu que anem fent utilitzem diverses vies de comunicació.
 
*E-MAIL.  L’AMPA ja fa un temps que es comunica amb els pares via E-mail, perquè és la via més ràpida i fàcil. Encara ara, però, hi ha famílies que no tenen adreça o d’altres que tenen una bústia que dona errors. Per això, per a algunes informacions o convocatòries , es fan cartells concrets. Creiem que el mail és un instrument molt ràpid i versàtil, a través del qual us podem comunicar tot tipus d’informacions i, a la inversa, rebem totes les vostres preguntes, propostes o queixes.

*BLOG. També hem començat a utilitzar el BLOG, on es pengen resums de reunions importants, informacions de servei, notícies interessants, etc... Hi ha la possibilitat de fer-se “amic” del bloc i també subscriure’s, de manera que l’usuari rep un missatge d’avís cada vegada que hi ha una nova entrada d’informació. Intentem tenir-lo al dia i són ben rebudes les propostes de tota la comunitat escolar.
*PARTICIPACIÓ. Es van organitzant activitats que facilitin a les famílies poder participar en el dia a dia del centre. Com les xerrades de l’escola de pares i mares,  el concert de Nadal, el concurs literari de Sant Jordi, la festa de final de curs o el Dia de l’Escola, en la que s’anima a tothom a venir a fer un matí de “remendus”  i petites obres. Hi ha famílies que han proposat formar un grup de participació des d'on es promoguin i dinamitzin més iniciatives.

*CONCURS LITERARI DE SANT JORDI. Des de l’AMPA s’ha impulsat, per segon any consecutiu, el Concurs Literari de Sant Jordi. Es tracta que els alumnes facin algun text, en prosa o poesia. Un jurat format per membres de l’AMPA, altres pares i experts convidats trien quins són els textos més bonics.  S’ha establert un premi de prosa i un altre de poesia per als guanyadors dels diferents cursos. Els premis són llibres.  L’entrega de premis s'ha fet el dia de Sant Jordi al Centre Scènic. Aviat penjarem al blog els textos dels premiats i fotografies de l'acte.  


Insistim en que la comunicació amb l’AMPA es bidireccional pel que instem a pares i mares a comentar, sugerir, demanar, queixar-se ,.... de tot alló que cregueu convenient!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?