divendres, 3 de maig del 2013

ASSEMBLEA GENERAL. Comissió d'extraescolar i casal d'estiu.

Cada any es procupa organitzar diverses extraesolars que
interessin als alumnes de l'escola i a les famílies.
Aquest any el casal d'estiu serà molt ENGLISH!
 
Aquest any gairebé un centenar d'alumnes s'han apuntat a les extraescolars organitzades a través de l'AMPA.  
27 alumnes fan natació a la piscina Les Cremades de Caldes de Montbuí.  Cinc alumnes fan teatre i cinc més classes de Trapezi a l'Anla.  Al Bosquet de Can Sedó 13 nens i nenes de diferent edat fan arts plàstiques. 13 alumnes de 3er a 6è fan classes d'escacs a l'escola. I una de les extraescolars de més èxit és anglès: 35 alumnes de diferents nivells aprenen aquest idioma.

Hi ha tres extraescolars que no es van poder tirar endavant per la manca d'inscrits: ioga, cinema i MAT.

Des de l'AMPA organitzem les extraescolars pensant en quines poder ser les més útils i divertides.
Fa uns quants cursos s’havien fet enquestes per demanar idees a la gent i saber quines preferències tenien.  Però quan arribava al setembre els alumnes no s’apuntaven. Tot i això, si teniu idees per a l’any vinent us animem a que les exposeu!  
Això si, feu-ho abans que s’acabi el curs, per poder-les muntar a temps.


*CASAL D'ESTIU.  Aquest any s’ha optat per un casal en anglès. “I Love English”.
Ens l'ofereix la mateixa empresa que vam contractar l'any passat, IO Planetaris, perquè l’experiència ha sigut bona i les famílies en van quedar contentes. 

Aquest any hem triat un casal d'anglès, una opció divertida d'aprendre aquest idioma. Es tracta de fer un viatge a diferents llocs del món on es parla aquesta llengua: una setmana estarà dedicada a Londres, una altra a Nova York, etc...  
Hi haurà 3 hores a la setmana de classes en anglès i quan es facin els jocs s'intentarà utilitzar aquest idioma.  Durant el casal es faran dues o tres sortides en autocar. Els preus provisionals d'aquest casal són de 228 euros/nen per les 5 setmanes de casal complet. O bé de 48 euros/nen/setmana.  Horari de 9-13.  Possibilitat d’acolliment de 8 a 9. Plus acollida casal complert 23 euros nen. Plus acollida per setmana 5 euros nen. 10% aplicable a segon  germà.

Com cada any, es farà una sessió explicativa per donar més detalls del casal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?