dilluns, 13 de maig del 2013

ARREMANGAR-SE PER L’ESCOLA

Aquest dissabte, 11 de maig, hem celebrat el Dia de l’Escola. El nostre objectiu era engrescar les famílies a ajudar en el manteniment del centre. El projecte és ben simple: es tracta de conservar el lloc on estudien els nostres fills i ajudar a fer-lo còmode, pràctic i agradable.

Han vingut a l’escola unes seixanta persones, entre mares, pares, avis i alumnes. Tothom ha trobat una feina per fer.  Hem tingut pintors, jardiners, paletes, electricistes, manyans, escombriaires i encarregats de l’avituallament!

Des de la junta de l'AMPA, a tots us volem dir: MOLTES GRÀCIES! Heu fet una gran feina!

També estem agraïts a l’ajuntament, que ens ha proporcionat eines i materials per poder treballar.  

Per saber quines feines eren prioritàries vam parlar amb el claustre de mestres, la conserge i l'ajuntament. Vam fer una llista i... aquests són alguns dels “remendus” que hem aconseguit fer aquest cap de setmana:

Pintar el mur de l’entrada. Renovar les proteccions del roure i l’albercoquer. Podar les branques baixes de tots els arbres. Eliminar el cantell perillós de la tapa de compostatge. Arreglar la tanca de l’hort i treure part de les males herbes. Muntar un nou sorral. Tensar la xarxa de la pista i treure les males herbes del voltant. Pintar les línies dels límits de la pista i una xarranca. Desbrossar tot el talús d’aquest pati. Escombrar, aspirar i regar el pati infantil. Escombrar el porxo. Netejar de pedres les voreres i part del pati del darrera. Retirar pedres i terra del costat del mòdul de menjador. Posar un filat taronja de protecció a la zona del mur, al pati del darrera. Pintar el lavabo adaptat. Muntar cortines per enfosquir a l’aula de la pissarra digital. Començar a muntar la lona per fer ombra al pati infantil.

I aquestes, algunes fotografies de la gent treballant i de l’aperitiu final. Us el teniu ben merescut!

Netejant el pati del darrera.
 
Marcant la xarranca per pintar-la.

Pintant el mur de l'entrada.

Arreglant la protecció dels arbres i fent sorral nou.

Arreglant la valla de l'hort i traient males herbes.

Tensant la valla de la pista.

Cortines per la sala de la pissarra digital penjades.

Omplint el sorral.

Aperitiu per a tots els treballadors!
 

1 comentari:

Vols fer un comentari?