dijous, 23 d’abril del 2015

Dia de l'escola!

Aquest any al dia de l'escola hi van participar més de 100 persones entre mestres, pares i nens i nenes. Vam fer moltes coses que permetran als nostres fills gaudir encara més de l'escola.

Algunes de les coses que vam fer va ser construir una cuineta pel pati d'infantil, es va pintar la caseta ( fins hi tot per dins! ) del pati d'infantil, es van posar pissarres als patis de davant i d'infantil, es van plantar plantes aromàtiques, es van pintar jocs a terra del pati del davant, es van fer millores als mòduls, es van cosir cortines, es van muntar cuinetes i taules, es va fer un escenari al pati del darrera, un jardí de papallones i moltes altres coses... però el que va tenir més èxit i encara no estava acabat va ser el rocòdrom! Segur que en gaudiran molt tots els nens i nenes!!!

Moltíssimes gràcies a tots aquells que vareu poder dedicar el dissabte al matí a venir a l'escola per fer totes aquestes millores.

I segur que si doneu una volteta per l'escola veure que ara llueix més, però per tal que aneu fent boca us deixem algunes fotos del que vam fer el dissabte!
      Les plantes aromàtiques del pati del darrere.

El mural d'entrada a l'escola!                                                                                


 Uns quants pares construint una caseta per la classe d'ambients d'Infantil.La cuineta del pati d'Infantil.


 El rocòdrom i encara no estava acabat!!!


Un dels molts moments de gent treballant.
... i més gent treballant.
Ah i com sempre el més esperat del dia, un bon vermut després de l'esforç!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?