divendres, 4 d’abril de 2014

PROJECTE PATI

L'escola ha iniciat un procés de participació per fer millores al pati de l'edifici d'Infantil i Primària, sobretot la part del darrera. L'objectiu és fer-lo més polivalent, endreçat i sobretot, més distret.

En aquest procés hi estan col·laborant tots els alumnes del centre, els mestres i també les famílies. En aquesta primera fase s'està recollint informació. En el cas dels nens, han dibuixat el seu pati ideal o han donat idees molt diverses sobre activitats que es podrien fer en aquest espai.

VOLEU VEURE QUINES SÓN?

El mural del Projecte Pati

Al vestíbul de l'escola, s'hi ha colocat un enorme mural del PROJECTE PATI. Aquí s'hi van penjant les propostes de tothom: textos, dibuixos, fotografies, croquis...
Hi ha un munt de bones idees, molt diverses i creatives. Algunes ja s'han fet servir a d'altres llocs i moltes altres sorgeixen de la imaginació dels participants.També s'hi poden trobar les propostes dels alumnes, ordenades per classes. Cabanes, racons de cuinetes, una pissarra exterior, un camp de futbol més endreçat, jocs de construcció, jocs d'equilibri, buff! N'hi ha un munt!

Les idees dels alumnes

Famílies: si teniu coses a dir encara hi sou a temps! Trobareu unes butlletes per omplir amb les vostres opinions i una bústia on deixar-les.

Teniu idees? 


Amb totes les respostes, d'alumnes, mestres i famílies, es dissenyaran les possibilitats de millora d'aquest espai que tant s'utilitza.

I VOSALTRES, COM US IMAGINEU EL PATI? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?