dissabte, 2 de febrer del 2013

MILLORES AL MENJADOR I A LA CUINA

Materials i reparacions
Una de les funcions de l'AMPA és la gestió del servei de menjador. Es contracta l'empresa de càtering i el monitoratge. I es procura mantenir la cuina i el menjador en condicions. La cuinera i l'equip de monitores ens expliquen quins materials fan falta o quines són les reparacions urgents. I s'intenta solucionar. Aquest més de gener s'han comprat quatre gerres noves per a l'aigua i una cinquantena de culleres, i a la cuina s'ha reparat la fregidora.                                                                                                                                                                                   

Gerres d'aigua i culleres

La fregidora de la cuina
                          













Menús del menjador
Com ja es va fer el passat mes de gener continuarem l'enviament dels menús als pares via e-mail.  Es tracta de menús equilibrats amb aliments en la major part ecològics. Les monitores de menjador comenten que,  tot i la freqüent presència de verdures, peix i altres aliments que podrien ser motiu de "queixa" per part dels alumnes, hi ha hagut una bona acceptació.

Fixeu-vos que ara els menús indiquen les calories que es consumeixen a cada àpat. I també s'apunten idees per fer sopars variats que combinin amb els aliments del dinar.  

Nombre d'usuaris
Entre els dies 7 i 31 de gener, la mitja d'usuaris dels servei de menjador ha estat de 73 alumnes, una mica inferior que els mesos anteriors com a conseqüència de la distorsió que han suposat els dies de Sant Antoni i el dia que va nevar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?