dijous, 6 de febrer del 2014

PROJECTE SOLIDARI D'ALUMNES DE L'INSTITUT

Un grup d'estudiants del nostre Institut Escola han començat un nou projecte solidari  per ajudar les entitats Càritas i Humana, de les quals en són voluntaris. La iniciativa consisteix en recollir roba i aliments, casa per casa.

Quan fan la recollida?  Doncs cada dijous, d'11:30 a 13:00. Els voluntaris van a buscar les donacions a casa les persones que contactin amb ells.

Què en fan de la roba? Un cop recollida, la trien, tal i com van aprendre a la planta de classificació d'Humana. La que es pot aprofitar la porten al guarda-roba de Càritas Castellterçol, des d'on es distribueix a la gent que ho demana. La resta de roba l'envien a Humana a través del contenidor de recollida que aquesta entitat té al poble.

I del menjar? Donc el mateix procediment. El recullen, el classifiquen i el preparen perquè les persones que el necessiten se'l puguin emportar a casa.

SI VOLEU QUE US PASSIN A RECOLLIR LA ROBA PER CASA VOSTRA PODEU TRUCAR A SERVEIS SOCIALS  93.866.64.34  (Núria) O BÉ ENVIAR UN E-MAIL A L'ADREÇA:  apssolidari@gmail.com 

Col·laboren en el projecte: 
 Ajuntament de Castellterçol,  Institut-Escola Ramona CAlvet,  Humana, Cáritas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?