dijous, 5 de setembre de 2013

INFORMACIÓ RELATIVA AL COBRAMENT DEL SERVEI DE MENJADOR IE RAMONA CALVET CURS 2013-2014

Preu:
(Es mantenen els preus del curs anterior)
De 1 a 7 dinars al mes ------------ 6.70 € / dinar
A partir de 8 dinars al mes ------- 6.20 €/ dinar

Mitjans de pagament:
A fi de millorar la gestió del servei de menjador, i per evitar els riscs d'acumular efectiu a l'escola, a partir d'aquest curs, NO ES PODRAN PAGAR ELS DINARS EN EFECTIU A CONSERGERIA.

El cobrament dels dinars es faran a mes vençut en el comte corrent que ens hauríeu de fer arribar presentant el document que podeu recollir a consergeria. (No es necessari que els alumnes que ja tinguessin el cobrament domiciliat el curs 2012-13 tornin a presentar el document.)

Us recomanem que encara que no tingueu la previsió de fer us del menjador ens presenteu el document per preveure la possibilitat que els vostres fills es vulguin quedar a dinar algun dia de forma esporàdica.

Excepcionalment i per tal de facilitar l'adaptació al nou sistema els dies 12-13 i 14 de setembre membres de l'AMPA vendrem tiquets de menjador, (nominals i numerats) que seran vàlids per tot el curs a un preu de 6,70€ el tiquet.

Com a única alternativa a la domiciliació del pagament es podran obtenir grups de 10 tiquets de menjador (nominals i numerats) presentant a consergeria, el resguard de l'ingrés a 67,00 € (6,70 € per dinar) al compte de l'AMPA a l'oficina del BBVA de Castellterçol. A final de curs es retornarà l'import dels tiquets que no s'hagin utilitzat durant el curs.

EN CAP CAS ES PODRAN REALITZAR PAGAMENTS EN EFECTIU A CONSERGERIA.

*En el càrrec mensual, al preu del menjador s'afegiran (0,60 €) en concepte de costos bancaris de girar els rebuts. Cas que hi hagi càrrecs retornats, aquests, seran girats de nou afegint-hi els costos bancaris generats.

Recordatori:
NOMÉS PODRAN FER ÚS DEL MENJADOR ESCOLAR ELS ALUMNES:

- que hagin presentat el document amb el número de compte corrent.
- que disposin del corresponent tiquet nominal.
- que tinguin beca menjador.
- que siguin alumnes “transportats”.

Per qualsevol dubte o aclariment contacteu amb l'AMPA de l'escola per qualsevol dels mitjans habituals


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?