dijous, 14 de febrer del 2013

CARRER ROCACORBA: PRIORITAT PEATONAL


A partir d'avui mateix està prohibit circular amb cotxe pel carrer Rocacorba, en el tram que va des de l'escola i fins davant del parc de Can Sedó. Només els veïns d'aquest carrer i els serveis, com els transportistes, podran passar-hi. L'ajuntament ha decidit donar prioritat als vianants en ser l'entrada principal del centre escolar.

Fins ara hi havia una senyal que limitava els horaris en què es podia circular. Justament es prohibia el pas durant les hores d'entrada i sortida de l'escola. Però, tot i així, encara hi havia gent que se saltava la norma i aparcava just davant l'escola en les hores de màxima afluència.

L'AMPA havia demanat a l'ajuntament que es prenguessin mesures per evitar accidents, tenint en compte que la vorera del carrer és molt estreta. S'havia suggerit, per exemple, una pilona que s'obrís i es tanqués automàticament. Al final l'ajuntament ha considerat millor regular el pas d'aquesta manera. El regidor d'Urbanisme, Obres i Serveis, en Ramon Cordero, ens ha explicat que, en els propers dies, també es reforçarà la vigilància dels Mossos d'Esquadra per recordar als conductors aquests canvis en el carrer Rocacorba.   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?